Якісне кондиціювання ресторанів та кафе – запорука приємної атмосфери та успіху| інтернет-магазин БТ-Сервис
Доставляємо БЕЗКОШТОВНО по Україні!

Якісне кондиціювання ресторанів та кафе – запорука приємної атмосфери та успіху

Змішані запахи страв, що доносяться з кухні, можуть серйозно зіпсувати імідж ресторану чи кафе. Крім того, окремі вимоги стоять і для мікроклімату в залі для гостей, в продуктовій коморі, в камерах зберігання продуктів, що швидко псуються і овочів, в санвузлах. Професійно підібрана та встановлена система кондиціонування відповідає санітарним нормам та вимогам, поставленим перед громадськими закладами, подає охолоджене повітря, обігріває та створює комфортні умови для відвідувачів.

Найбільш популярними кондиціонерами для встановлення в кафе та ресторанах є:

Кожен з представлених видів має свої особливості, плюси та недоліки, які суттєво впливають на зручність та комфорт експлуатації.

Головні правила, які необхідно дотримуватися при кондиціонуванні залу відвідувачів – виключити пряму подачу холодного повітря у місцях посадки людей та використовувати обладнання для прихованого монтажу (щоб не зіпсувати інтер'єр приміщення).

Кондиціювання гарячого цеху (кухні) повинне включати хорошу роботу вентиляції для видалення запахів, диму та крапель жиру. Інтер'єр на кухнях не настільки важливий, тому варто звертати увагу на потужність і функціональність обладнання.

Настінні кондиціонери для кафе та ресторанів – найбільш швидке та просте рішення

Настенные кондиционеры для кафе и ресторанов

Найшвидший і найдешевший спосіб покращити мікроклімат у приміщенні – встановити настінні кондиціонери.

Широкий асортимент на будь-яку цінову категорію, велика кількість автоматичних режимів роботи, можливість програмування та підтримання заданої температури приміщення, робота на обігрів та охолодження робить їх популярними у комерційній сфері.

Плюсом також є швидка установка кондиціонера , яка може проводитися на всіх етапах ремонту, навіть після його завершення, якщо йдеться не про штроблення довгих каналів для прокладання фреонових магістралей.

Внутрішній блок настінного кондиціонера не завжди можна вписати у загальний дизайн інтер'єру. Цей момент особливо важливий для тематичних історичних закладів, де є недоречним використання сучасних технологічних деталей. Другий мінус – прямі потоки повітря та протяги, що заважають гостям. Тому настінний кондиціонер найчастіше використовується у кухнях ресторанів чи кафе.

Невидима та комфортна канальна система, та касетні кондиціонери для кафе та ресторанів

Канальные кондиционеры для кафе и ресторанов

Для кафе та ресторанів, де інтер'єр надзвичайно важливий, де необхідне не тільки охолодження, але й видалення запахів та диму з гарячого цеху ідеальний варіант – канальне кондиціювання у комбінації із системою вентиляції.

Вони не створюють протягів і практично непомітні для користувачів.

Заховані під підвісну стелю канали, зовні можна помітити тільки по отворах, обрамлених решітками кількох видів, виготовлених на замовлення і забарвлених кольорами замовника по RAL.

Канальні кондиціонери комбінуються з припливно-витяжними установками . Вони мають бути роздільними та обслуговувати дві різні зони. Для гостьового залу припливна функція є більш затребуваною, а на гарячій та димній кухні необхідна безупинна робота потужної витяжки. Цей дисбаланс виключить попадання брудного повітря із гарячого цеху до зали.

Головним мінусом канальних систем та касетних кондиціонерів є можливість встановлення лише на етапі чорнового ремонту.

Касетні кондиціонери, на відміну від канальних, не комбінуються із системами вентиляції, але можуть забезпечити потужне охолодження або обігрів приміщень великої площі. Їх використовують для встановлення в залах відвідувачів, комор з продуктами, санвузлах для підтримки необхідної температури повітря та виключення прямих повітряних потоків та протягів.

Колони кондиціонери для незвичайних інтер'єрів кафе та ресторанів

Колонные кондиционеры для кафе и ресторанов

В інтер'єрах, де неможливий монтаж канальних, касетних та настінних систем, можливе встановлення колонних кондиціонерів. Вони стають чудовим рішенням для інтер'єрів, виконаних зі скла або дзеркал. Особливо актуальними колонні кондиціонери стають у кафе та ресторанах з оранжереями.

Плюси колонних кондиціонерів є очевидними – мінімалістський дизайн, можливість управління потоком повітря, програмування на автоматичний режим.

Рішення для ресторанів та кафе від БТ-Сервіс

Комплексний підхід до вирішення завдань для мікроклімату ресторанів та кафе дозволяє створити систему, що повністю відповідає запитам власника.

Професійне проектування систем кондиціювання від БТ-сервіс включає:

  • прорахунок та підбір системи виходячи з кількості персоналу та відвідувачів, розміщення столів, кількості посадкових місць;
  • розрахунок системи кондиціювання для кухні;
  • облік вимог до дизайну та архітектурних особливостей кафе чи ресторану;
  • нормативи СЕС.

Багаторічний досвід роботи та наявність у штаті фахівців дозволяє нам упевнено говорити, що ми готові проектувати та реалізовувати об'єкти будь-якої складності. Ми здійснюємо продаж кондиціонерів та на їх основі монтуємо системи, проводимо післягарантійне обслуговування та консультування з питань експлуатації.

Телефонуйте, щоб отримати консультацію інженера та замовити проект вашої системи кондиціювання для кафе чи ресторану: 0 (44) 225-63-32. Для наших клієнтів проектні та кошторисні роботи виконуються безкоштовно.